Ziua 6 – Luni, 30 Martie

picture translatedMOTIVE DE RUGĂCIUNE:

  1. Rugați-vă ca viziunea Ellen White cu privire la ”Ce ar fi putut fi” în 1901 să ”FIE” cu adevărat în 2015, pentru a grăbi revenirea lui Isus.
  2. Rugați-vă ca sesiunea Conferinței Generale să declanșeze o profundă redeșteptare spirituală în toți cei care vor participa.
  3. Rugați-vă ca Dumnezeu să umple clădirea Almodome cu Prezența Sa atât de puternic încât toți cei care vor intra în clădire să simtă această Prezență.
  4. Rugați-vă ca momentele speciale de rugăciune la aceste întruniri să fie profund semnificative și utile pentru toți participanții.
  5. Rugați-vă ca participanții să poată localiza Camera F din clădirea Almodome, cameră ce a fost desemnată a fi camera de rugăciune.
  6. Rugați-vă ca Duhul Sfânt să călăuzească discuțiile și hotărârile ce vor fi luate cu privire la probleme dificile de pe ordinea de zi, incluzând: hirotonirea femeilor, convingeri fundamentale privind creațiunea, probleme legate de politica și manualul bisericii.
  7. Rugați-vă ca muzica de la Conferința Generală să onoreze pe Dumnezeu și să atragă oamenii mai aproape de Isus.
  8. Rugați-vă pentru revărsarea specială a Duhului Sfânt asupra conducătorilor Diviziunilor Asiei și Pacificului de Nord (DAPN) și a Diviziunii Sud Americane (DSA): Jairyong Lee, Akeri Suzuki, Kenneth Osborn (DAPN), Erton Kohler, Magdiel Perez Schulz, Marlon de Souza Lopez (DSA) și asupra echipelor lor.
  9. Rugați-vă pentru inițiativele Misiunii în Orașe în numeroasele localități din aceste diviziuni.
  10. Rugați-vă pentru un sprijin mai mare și un interes sporit din partea tuturor membrilor și administratorilor bisericii în menținerea educației adventiste de ziua a șaptea într-o formă pură în școlile noastre.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s