27-08-2011

ʺVestea, pe care am auzit-o de la El şi pe care v-o propovăduim, este că Dumnezeu e lumină, şi în El nu este întuneric. Dacă zicem că avem părtăşie cu El, şi umblăm în întuneric, minţim, şi nu trăim adevărul. Dar dacă umblăm în lumină, după cum El însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii; şi sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţeşte de orice păcatʺ 1 Ioan 1:5-7.

Timp de o jumătate de secol am fost mesagerul Domnului, și atâta timp cât voi avea viață, voi continua să duc soliile pe care mi le dă Dumnezeu pentru poporul Său. Nu mă laud cu asta; în tinerețe Domnul m-a făcut mesagerul Său, pentru a transmite poporului Său mărturii de încurajare, avertizare și mustrare. Timp de șaizeci de ani am comunicat cu mesageri cerești și am învățat constant cu privire la lucrurile divine și cu privire la modul în care Dumnezeu lucrează continuu pentru a aduce suflete de la rătăcirea căilor lor la lumina lui Dumnezeu.

Multe suflete au fost ajutate pentru că au crezut că soliile care mi-au fost date au fost trimise din milă pentru cel rătăcit. Când am văzut pe cei care aveau nevoie de o etapă diferită a experienței creștine, le-am spus pentru binele lor prezent și veșnic. Și atâta timp cât Domnul îmi cruță viața, îmi voi face lucrarea cu credincioșie, indiferent dacă bărbați și femei vor auzi, vor primi și vor asculta sau nu. Lucrarea mea mi-a fost dată în mod clar să o fac și voi primi harul de a fi ascultătoare.

Iubesc pe Dumnezeu. Iubesc pe Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu și simt un interes viu pentru fiecare suflet care pretinde a fi copil al lui Dumnezeu. Sunt hotărâtă să fiu un administrator credincios atât timp cât Domnul îmi va cruța viața. Nu voi slăbi și nu mă voi descuraja.

Iubesc pe Domnul; iubesc pe Mântuitorul meu și viața mea este în întregime în mâinile lui Dumnezeu. Atâta timp cât El mă susține, voi da o mărturie hotărâtă. – Manuscrise, 5:152, 153.

Acest devoţional este din cartea Şi voi veţi primi o putere de Ellen G. White.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s