21-05-2011

“Am auzit glasul Domnului, întrebând: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!” (Isaia 6:8)

Rugați-vă şi lucrați. Mai mult se va realiza printr-o rugăciune umilă ca a lui Hristos decât prin multe cuvinte fără rugăciune. Lucrați în simplitate şi Domnul va lucra cu lucrătorul. Duhul Sfânt va impresiona minţile tot aşa cum El impresionează minţile celor care  ascultă  cuvintele slujitorilor lui Dumnezeu care predică Cuvântul Său. Aceeaşi slujire a îngerilor sfinţi este în slujba celui care se oferă să împrăştie cărţile pentru educarea oamenilor cu privire la ceea ce este adevărul.

Bărbaţi şi femei pot lucra în șiruri în mod efectiv dacă simt în inimile lor că fac lucrarea Domnului în slujirea sufletelor care nu cunosc adevărul pentru timpul acesta. Acestea sunt semnale de avertizare pe drumurile principale și secundare pentru a pregăti un popor pentru marea zi a Domnului care este gata să vină asupra lumii. Nu avem timp de pierdut. Trebuie să încurajăm această lucrare. Cine va merge înainte cu publicaţiile noastre? Să citească capitolul șase din Isaia şi să pună la suflet această lecție.

Atunci am zis: „Vai de mine! Sunt pierdut, căci sunt un om cu buze necurate, locuiesc în mijlocul unui popor tot cu buze necurate, şi am văzut cu ochii mei pe Împăratul, Domnul  oştirilor!” Dar unul din serafimi a zburat spre mine cu un cărbune aprins în mână, pe care-l luase cu cleştele de pe altar. Mi-a atins gura cu el şi a zis: „Iată, atingându-se cărbunele acesta de buzele tale, nelegiuirea ta este îndepărtată şi păcatul tău este ispăşit!” Am auzit glasul Domnului, întrebând: „Pe cine să trimit şi cine va merge  pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!” (Isaia 6:5-8).

Această reprezentare se va repeta iar și iar dacă cei care străbat oraşele se strâng aproape de partea lui Hristos, purtând jugul Său şi învăţând zilnic de la El cum să ducă mesajele de pace şi mângâiere celor întristaţi, dezamăgiţi şi cu inimile zdrobite. Umplându-i cu Duhul Său, Hristos marele învăţător îi pregătește pentru a face o lucrare bună şi importantă. – The Bible Echo,  18 septembrie 1899

Acest devoţional este din cartea Şi voi veţi primi o putere de Ellen G. White.

Traducere: Ovidiu Afalter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s